Tinerețe fără bătrânețe! Anca din Arad a decis să plece dintre noi sinucigându-se, după pierderea tatălui ei

  de Mihai Todoca | 15 July 2021, 11:36 PM | Povești despre oameni

  6

  Depresia, de multe ori o luptă luată în derâdere de cei care nu îi cunosc efectele, a mai luat o viață. De data aceasta este vorba de Anca Mureșan din Arad ce a pierdut lupta cu inamicul nevăzut și nesimțit de mulți. Din ceea ce spun prietenii despre ea, aceasta și-a pierdut compasul în viață atunci când tatăl ei a murit de covid. Un eveniment care a făcut-o să-și piardă echilibrul în viață ajungând să recurgă la acest gest extrem. O femeie în floarea vârstei, studiind dreptul la UVVG, colaboratoare la ARQ, Anca nu a mai găsit puterea să lupte.

  Redăm mai departe textul sfâșietor scris de unul din prietenii acesteia, Marius Sălăjan:

  „Unii oameni cad prea mult în hăurile depresiei, decepţiei şi necazurilor şi încearcă astfel să evadeze din viaţă fără a se mai gândi la nimic. Sinuciderea devine soluţie permanentă pentru o problema temporară. Buna mea prietena Anca Mureșan a ales să își pună capăt zilelor in preajma zilei sale de naștere. După moartea tatălui (de „covid”) și aruncarea într-un sac de plastic în groapă, Anca nu și-a mai revenit, suferind mai multe decepții în viața personală. A pierdut apartamentul părintesc, pierzând total controlul … Cei care i-am fost prieteni o știam ca pe o fată cultă și săritoare. Pusă de glume și mereu aproape, cu un sfat sau o vorbă bună… Fie-i țărâna ușoară și Dumnezeu să o ierte!”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pînă una-alta, vedeți că Anca nu are rude iar soțul bătrân și bolnav nu are bani. Faceți bine, măcar atât în memoria ei – și adunați bani pt o înmormantare creștinească. Altfel va avea parte de o ladă – cadou din partea asistenței sociale. A fost ucisă – o dată din cauza drogurilor zilnice din cauza cărora a devenit dependentă, ajungând o epavă de 35 de kg – apoi pe 14 iulie când sigur nu avea de gând să se sinucidă… Dar mai vedem noi mai încolo cum stau treburile ADEVĂRATE!

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Am spus de la început: Anca Mureșan a fost bătută aproape un an de zile, devalizată de apartamentul samantha al părinților , drogată continuu, și, iată, pe 14 iulie, omorâtă! Nu e nimeni curios prin ce a trecut biata fata?! – colegă de breaslă, extrem de inteligentă, cu suflet de înger…

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.