Studenții voluntari ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, sprijin pentru trei familii și doi vârstnici din Timișoara

  de Special Arad | 8 December 2022, 11:47 AM | Educaţie

  0

  Studenții voluntari ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad continuă campania „Ajută-ne, să-i ajutăm”, sub atenta îndrumare a doamnei conf. univ. dr. Maria-Alina Breaz.

  De această dată, acțiunea de voluntariat s-a desfășurat în județul Timiș, în colaborare cu DGASPC Timiș, prin reprezentant dir. adj. Anucin Boga.

  În pragul sărbătorilor de iarnă, studenții specializării Asistență socială și-au îndreptat atenția și eforturile, de această dată, către trei familii cu copii și doi vârstnici fără aparținători. Acestor persoane li s-a asigurat sprijin prin donarea de alimente, îmbrăcăminte și alte lucruri de necesitate.

  Acțiunile de voluntariat sunt menite să ajute, pe de-o parte, beneficiarii, prin intermediul donațiilor, iar pe de altă parte, studenții, aceștia din urmă acumulând experiența practică necesară viitoarei profesii de asistent social.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.