miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Analizele medicale pot ajunge până la 12 ore la spitalul de campanie și pacienții nu primesc hrană de la spital

  de Special Arad | 20 octombrie 2020, 9:03 PM | Recomandările editorilor | Sănătate | Știri Arad

  1

  Arădenii diagnosticați cu virusul SARS CoV-2, asimptomatici, care ajung la spitalul din strada Stephan Ludwig Roth sau la Spitalul de Campanie de la Expo Arad Internațional pentru investigații medicale în regim de spitalizare de zi, trebuie să știe că, în conformitate cu prevederile legale, perioada de efectuare a analizelor poate ajunge până la 12 ore, informează Spitalul Clinic Județean de Urgență.

  „Vorbim despre analize specifice acestui diagnostic, inclusiv investigații radiologice. Timpii de așteptare variază în funcție de numărul de persoane care se prezintă la spital, dar și de transportul acestora la / de la spital. Menționăm faptul că pentru serviciile medicale în regim de spitalizare de zi, pacienții nu primesc hrană de la spital”, se arată într-un comunicat al spitalului.

  „În ultimele zile, în contextul creșterii numărului de persoane diagnosticate cu SARS CoV-2, au apărut unele nemulțumiri legate de durata de așteptare pentru efectuarea analizelor medicale specifice, în regim de spitalizare de zi. Știm că fiecare dorește să plece cât mai repede acasă, însă facem apel la înțelegere deoarece vorbim despre analize medicale amănunțite și despre investigații radiologice care presupun o anumită durată de timp pentru eliberarea rezultatului. Le multumesc colegilor noștri de la Laboratorul de Analize Medicale și de la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, care depun eforturi susținute pentru a examina în cel mai scurt timp posibil, atât pacienții care se prezintă în Unitatea Primire Urgențe, pacienții internați în spital, pe cei care se prezintă pentru spitalizarea de zi cât și pe cei care vin pentru consultații în regim de ambulatoriu. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a precizat ec. Florina Ionescu, managerul interimar al SCJU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. NU! NU MAI AVEM NICI O ÎNȚELEGERE!!! Ați avut suficient timp să vă organizați activitatea în așa fel în cât oamenii să fie tratați ca OAMENI și nu ca animalele la abator. Nu vă este rușine să mai faceți și apel public la „înțelegere”? JIGODII OBRAZNICE ȘI AROGANTE!!!
   .
   „Menționăm faptul că pentru serviciile medicale în regim de spitalizare de zi, pacienții nu primesc hrană de la spital.” Și ce fac oamenii … își iau telemeau, slana, ceapa și damigeana cu apă de acasă dacă au nevoie de analize în regim de spitalizare de zi? Huooooo! Ce tupeu trebuie să ai madam Florina să mai și ieși public cu o asemenea cerere. Nesimțit-o!!! Sunteți plătită să ne serviți cu demnitate și respect indiferent, dacă suntem ciocoiți … sau venim cu nădragii rupți în cur. Nu mergem de plăcere… să ne jucăm la păcănele! Sechestrezi, prin „spitalizare de zi” un OM? No, nesimțit-o, tratează-l ca pe un OM, cu respect și demnitatea!!!
   .
   Nu vine o dată și ziua aia a judecății să vă dăm jos chiloței și să vă înroșim în piața publică, cururile grase, obișnuite să stea de geaba în fotolii plătite de la buget!? Huoooooooooo!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.