miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ANAF scoate la licitație aur în valoare de 228.415 lei la Arad

  de Andreea Daniela B. | 2 noiembrie 2022, 12:03 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Direcția Generală Executări Silite Cazuri Speciale și Direcția Operativă Valorificare Bunuri Confiscate, scoate la licitație aur confiscat. Doritorii trebuie să știe că va exista o licitație deschisă, care va avea loc în mai puțin de o săptămână, pe data de 8 noiembrie 2022, începând cu ora 12:00.

  Licitația deschisă va avea loc la Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr. 5, Compartimentul județean de valorificare bunuri confiscate Arad, de pe Bulevardul Revoluției din Arad, numărul 79, camera 29.

  Astfel, 1.343,62 grame de aur vor fi scoase la licitație, în valoare totală de 228.415,40 lei TVA inclus, depozitate până în prezent la Trezoreria Arad.

  aur

  De menționat este că pasul de licitație se stabilește în cotă procentuală de 5% din prețul de pornire, iar bunurile supuse vânzării au fost expertizate și evaluate de ANCP. Mai mult, la licitație pot participa persoane fizice sau juridice autorizate de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor sau alte persoane fizice care declară pe propria răspundere că efectuează achiziția în scop personal și nu pentru revânzare.

  Persoanele care doresc să participe la licitație trebuie să depună următoarele documente la Compartimentul regional de valorificare bunuri confiscate în materie penală din Timișoara, strada Gheorghe Lazăr, număr 9B, camera 706, până în ziua precedentă licitației, 07.11.2022, ora 16:00:

  – cerere de înscriere la licitație (link)

  – dovada plății garanției de participare la licitație, reprezentând cel puțin 10% din valoarea de pornire a licitației, în contul: RO83TREZ621500529X026017 – depuneri numerar, deschis la Trezoreria operativă a Municipiului Timişoara, beneficiar A.N.A.F. Activitate economică, CUI 36878828;

  RO68TREZ700500529X012691 – virament bancar, deschis la A.T.C.P. Bucureşti, beneficiar A.N.A.F. Activitate economică, CUI 36878828;

  – copie act de identitate (pentru persoanele fizice române); copie paşaport sau carte de identitate (pentru persoane fizice străine); copie certificat unic de înregistrare eliberat de O.R.C. (pentru persoanele juridice române);

  – act de înmatriculare tradus în limba română și legalizat (pentru persoanele juridice străine); împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant (dacă este cazul) si copie C.l. împuternicit;

  – dovada emisă de creditorii fiscali că nu sunt obligații fiscale restante (buget de stat şi buget local). autorizație emisă de ANPC pentru persoane fizice sau juridice autorizate :

  – Declaratie persoane fizice care declară pe propria răspundere că efectuează achiziția în scop personal şi nu pentru revânzare;

  – Consimţământ GDPR (link)

  Toți cei care doresc să își descarce cererea de înscriere și consimțământul GDPR trebuie să acceseze Serviciul teritorial de  valorificare bunuri nr. 5, categoria „metale prețioase, aliaje ale acestora și pietre prețioase”.  Lipsa oricărui document duce la neacceptarea ofertantului la licitație.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.