ANAF organizează peste 100 de întâlniri cu contribuabilii în luna decembrie

  de Special Arad | 6 decembrie 2018, 7:19 PM | Regional

  0

  Comunicat. Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în întreaga țară, în luna decembrie, 106 întâlniri cu contribuabilii, unele dintre acestea fiind organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice.

  Principalele teme abordate în cadrul întâlnirilor sunt: „Serviciile electronice oferite de ANAF şi avantajele utilizării acestora – SPV”, „Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată în luna decembrie 2018”, „Eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale”, „Case de marcat – facilităţi, obligaţii, termene”.

  Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcție Generală Regională a Finanțelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro și este disponibilă la următorul link.

  Înscrierea participanților se realizează prin intermediul Formularului de contact, accesibil tot pe portalul www.anaf.ro, în limita locurilor disponibile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.