duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  ANAF avertizează asupra unei campanii de mesaje false referitoare la e-Factura

  de - | 30 ianuarie 2024, 5:47 PM | Naţional

  0

  Atenționăm asupra unei noi campanii de mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care contribuabilii sunt rugați să furnizeze informații privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societățile pe care le administrează sau la care lucrează. Mesajele sunt transmise de pe această adresă de e-mail <[email protected]>. Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF!, informează instituția.

  Reprezentanții ANAF recomandă contribuabililor să nu deschidă acele emailuri, să nu acceseze documentele anexate sau linkurile din conținut și să nu transmită date personale.

  Instituția mai precizează că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin SPV (Spațiul Privat Virtual), respectiv prin API (interfața pentru depuneri/interogări automate), potrivit Biziday.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.