joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ANAF a publicat „Ghidul asociațiilor, fundațiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial”

  de Special Arad | 30 aprilie 2024, 11:00 AM | Administraţie

  0

  Pe portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, a fost publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial”, la rubrica /Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente și alte materiale informative.

  Materialul informativ, disponibil aici, se adresează asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor constituite în condiţiile Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare.

  Într-o manieră accesibilă și simplificată, Ghidul oferă informații despre înființarea asociațiilor, fundațiilor și federațiilor, înregistrarea fiscală, impozitul pe profit, alte obligații declarative sau modalitatea de interacțiune cu Agenția.

  Informații suplimentare pot fi obținute telefonic, la Serviciul central de asistență contribuabilil – Contact-center, la numărul de telefon 031.403.91.60 sau la structurile de asistență pentru contribuabili din cadrul organelor fiscale teritoriale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.