Amir Khalaila a cedat! Și-a reziliat contractul cu UTA fără a apuca să debuteze pentru arădeni

  de Lucian Dănilă | 20 august 2019, 8:27 AM | Sport

  0

  Amir Khalaila a ajuns la Arad cu mari speranțe atât pentru el, cât și pentru club. Anunțat ca un mare talent al fotbalului din Israel, Amir a debutat cu gol în jocurile amicale, marcând la doar un minut distanță după ce a intrat pe teren.

  În campionat nu a apucat să debuteze. La startul sezonului, Amir nu a fost inclus în lotul pentru jocul cu Dunărea Călărași pentru că nu îi ajunsese cartea verde. Apoi a fost rezervă atât cu Petrolul cât și cu FK Csikszereda.

  Ieri seară, însă, a apărut surpriza. „Având în vedere că jucătorul Amir Khalaila nu s-a integrat în grupul format de antrenorul Laszlo Balint și nu a acceptat statutul de rezervă, de comun acord, astăzi s-a ajuns la înțelegerea de reziliere a contractului, pe cale amiabilă. Îi dorim lui Amir Khalaila mult succes în carieră!”, scrie pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

  Gyuszi Balint se va orienta acum spre un alt jucător cu profil ofensiv, iar de acest lucru se va ocupa, cel mai probabil, Bogdan Apostu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.