duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA s-a înțeles cu Alexandru Ioniță! Atacantul ar putea debuta cu Ripensia

  de Lucian Dănilă | 20 august 2019, 5:03 PM | Sport

  0

  Amir Khalaila a plecat de la UTA, israelianul fiind deranjat de statutul de rezervă. De altfel, conducerea clubului a fost blândă cu Amir, după ce a motivat despărțirea prin faptul că fotbalistul nu s-a adaptat în România.

  Khalaila trebuia să debuteze la meciul cu Csikszereda. Trimis la încălzire, fotbalistul s-a rezemat pe gardul care împrejmuiește terenul de la Motorul și a refuzat să intre în ultimele minute. A fost un gest care a dus la despărțirea de el.

  Conducerea clubului UTA și antrenorul Gyuszi balint s-au orientat repede și s-au înțeles cu fostul atacant al rapidului și al lui FC Koln, Alexandru Ioniță.

  În anul 2010 era vândut de Rapid la FC Koln pentru 2,5 milioane de euro. A revenit apoi în Liga 1, după două experienţe nereuşite în străinătate, la Orduspor şi AEL Limassol, evoluând puțin timp la FC Voluntari. A lucrat cu Gyuszi Balint la FC Snagov.

  Ar putea debuta chiar cu Ripensia, unde, dacă Balint are nevoie, ar putea să-l folosească pe finalul partidei. Este pregătit din punct de vedere fizic, Ioniță fiind în pregătire cu o grupare de Liga a 4-a din București”, spune o persoană din club.

  Ioniță a fost dorit de UTA imediat după instalarea pe banca tehnică a lui Balint, dar atacantul dorea să prindă un contract la o echipă din Liga 1. Acum are șansa să ajungă cu UTA în Liga 1.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.