sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Amenințări în centrul Aradului: „Vă omor pe toți!”

  de Ioana Costaș | 17 august 2023, 12:31 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Liniștea dimineții de joi a fost spartă în centrul Aradului de un bărbat care își duce veacul pe străzi. Nervos, bărbatul arunca cu amenințări în stânga și în dreapta, speriindu-i pe trecători – care se fereau din calea omului. Acesta a venit din direcția străzii Crișan, a traversat Bulevardul Revoluției și s-a îndreptat spre magazinul Ziridava. Pe tot traseul său, bărbatul a aruncat cu amenințări și a înjurat. ”Vă omor pe toți!”, a putut fi auzit strigând bărbatul.

  La intersecția Bulevardului Revoluției cu strada Ion Andreescu, omul a fost interceptat de un echipaj din cadrul Poliției Locale, care se afla în misiune de patrulare. Cei doi polițiști au intervenit rapid pentru oprirea bărbatului. Acesta s-a calmat repede în momentul în care polițiștii locali l-au oprit și au început să-l ia la întrebări.

  Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen. Nu de puține ori, polițiștii locali au intervenit pentru calmarea acestuia, în trecut. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul ar suferi de tulburări psihice.

  Este știut faptul că Aradul are sute de cerșetori și oameni fără adăpost pe străzi. Nu de puține ori aceștia – care de cele mai multe ori se află sub influența alcoolului sau, posibil, al drogurilor – au manifestat un comportament agresiv pe stradă. Este de știut și faptul că problema cerșetorilor și a oamenilor fără adăpost nu are rezolvare, autoritățile arădene efectuând mai multe acțiuni – de-a lungul timpului – pentru îndepărtarea acestora de pe raza județului Arad, pentru că aproape toți acești cerșetori și oameni fără adăpost provin din alte județe ale țării – însă aceștia se reîntoc în Arad.

   

  Citește și: Spitalul de Psihiatrie din Arad se confruntă cu tot mai multe cazuri de tulburări comportamentale. „Alcoolul și drogurile sunt în top”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am facut mai multe reclamatii referitor la acest individ, care este din Arad si are tulburari grave psihice. Recent a spart oglinzile tuturor masinilor de pe strada Grigorescu. In ciuda a mai multor reclamatii cat si dovezi ale comiterii faptelor el continua sa umble nestingherit si sa isi continuie nebunia pr strazi … pam pam …

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Locuiesc in zona Libelula si confirm ca persoana respectiva face scandal aproape zilnic. Nu doar dimineața, de multe ori si seara.
   Daca are probleme, de ce nu este internat si umbla brambura de ani de zile pe stradă? E mijlocul orasului si ti-e frica sa mergi pe strada ca vine un nebun ca ăsta si îți dă in cap fara vreun motiv.

   Sa nu uitam de lunatica care arunca oameni in fata masinilor la trecerea de pietoni. Aceeași zonă, tot nebuna si tot neoprita de nimeni. Avem si noi autorități in orasul ăsta care sa faca ceva? Ceva pozitiv, nu sa vină cu scuze ca de-astea auzim non-stop si nu se vad rezultate.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.