joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Amenințare cu bombă pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”

  de Special Arad | 29 aprilie 2022, 12:07 PM | Naţional

  0

  (foto: Europa FM)

  O alertă cu bombă a fost anunțată vineri dimineață la bordul unui avion care urma să decoleze la ora 6.00 de pe Aeroportul „Henri Coandă” București, cu destinația Munchen. După câteva ore de verificări, autoritățile au stabilit că alerta a fost falsă.

  Verificările efectuate de instituţiile abilitate ale statului s-au încheiat şi s-a constatat că ameninţarea cu bombă a fost falsă. Pasagerii urmează a fi îmbarcaţi, iar aeronava Lufthansa, cu destinaţia Munchen, va decola în cel mai scurt timp”, spun reprezentanţii CNAB.

  La bordul aeronavei Lufthansa cu destinaţia Munchen, programtă să decoleze la ora 6:00 , se aflau 130 de pasageri.

  În această dimineață, în jurul orei 06.00, Secția Regională de Poliție Transporturi București – Serviciul Poliție Transporturi Aeriene a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că un avion care urma să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă București va exploda. S-a instituit o celulă de criză formată din specialiști din cadrul Serviciului Român de Informatii și polițiștii de la Transporturi Aeriene și Frontieră”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.