luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alertă cu „bombă” în Arad. Un bărbat a amenințat angajata unui schimb valutar și era pregătit să înjunghie pe oricine îi ieșea în cale

  de Special Arad | 2 octombrie 2021, 5:08 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Jandarmeria Arad)

  Comunicat. Astăzi, în jurul orei 08.25, un bărbat de 28 de ani din Tisa Nouă, a intrat în incinta unei case de schimb valutar din municipiul Arad și sub amenințarea că va detona o bombă artizanală, i-a cerut angajatei să-i dea toți banii din casă, împingând în acest sens, prin fanta de acces, o pungă de plastic. Totodată a pus pe tejghea un obiect de culoare neagră despre care acesta susținea că este o bombă și pe care o va detona dacă femeia nu se conformează cerințelor lui.

  Aceasta nu și-a pierdut cumpătul, a acționat butonul de panică și a apelat numărul unic de urgență 112. În acel moment bărbatul s-a speriat și a fugit, însă a fost imobilizat de către un cetățean care se afla în apropiere.

  În același timp, la fața locului au ajuns de urgență un echipaj de Jandarmerie și un echipaj de la societatea de securitate care asigura paza societății respective.

  În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că obiectul prezentat sub formă de bombă nu este altceva decât un difuzor audio, însă în urma controlului corporal a fost descoperit un cuțit de bucătărie.

  Întrebat de către jandarmi ce intenționa să facă cu el, acesta le-a răspuns că urma să-l folosească în cazul în care era urmărit.

  Bărbatul, împreună cu obiectele găsite asupra lui, a fost predat organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor și luarea măsurilor legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.