sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ambasadorul Rusiei la București, convocat de urgență la MAE după atacul virulent la adresa Custodelui Coroanei, MS Margareta

  de - | 26 noiembrie 2019, 5:28 PM | Naţional

  0

  (foto: sputnik.md)

  Ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a fost convocat azi de urgență la Ministerul Afacerilor Externe, după ce, pe 22 noiembrie, a lansat un atac fără precedent la adresa MS Margareta, Custodele Coroanei și șefa Casei Regale a României, au declarat pentru HotNews.ro surse oficiale.

  Într-o postare pe Facebook, pe 22 noiembrie, Ambasada Rusiei a publicat un așa zis „comentariu pentru presă”, intitulat „Despre fobiile istorice și geopolitice ale Custodelui tronului românesc”. Practic, ambasada dă o replică la discursul custodelui Coroanei, susținut cu o seară înainte la „Seara Corpului Diplomatic acreditat la București”.
  Citește continuarea pe hotnews.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.