Am trăit să o vedem și pe asta: a rămas gol pușcă pe autostrada Arad-Timișoara! (Foto)

  de Marius Man | 5 iulie 2017, 11:56 AM | Strada

  1

  Șoferii care au condus astăzi pe autostrada Arad-Timișoara au avut parte de o priveliște… mai puțin obișnuită, căci pe banda de rezervă se plimba tacticos, fără nicio urmă de stres, un bărbat care purta doar hainele lui Adam.

  Desculț, în pielea goală, bărbatul pare extras dintr-o comedie extrem de colorată și ne invită parcă să-i ghicim povestea: a pierdut poate la poker? A dat curs unui pariu? L-a lăsat „Lefter Popescu” iubita? A luat-o pe ulei, în urma unei doze zdravene de LSD și se crede în Grădina Eden?

  Răspunsurile pot fi oricare și niciunul… căci poate foarte bine să fie vorba și de o persoană cu probleme psihiatrice. Până la aflarea situației reale, tot ce ne rămâne e minunăția aceasta de fotografie:

  gol pusca autostrada

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.