Am găsit cauza blocajelor în trafic de la Vladimirescu: un monstruleț forjat, arhaic, mic, roșu și ruginit…

  de Lucian Valeriu | 2 iunie 2014, 12:32 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Strada

  0

  P-aia cu mersul cu un sfert de kilometru la oră între Vladimirescu și Arad ați înjurat-o și voi, de „n” ori, nu-i așa?… Nu-i din Arad – sau nici nu știe unde-i Aradul – ăla care n-a întârziat cel puțin o dată și bine de la serviciu, de la teatru, de la meci sau de la chef din cauza blocajelor în trafic dintre OBI/REAL și Calul bălan… nu-i luni, marți, miercuri, joi sau vineri dimineața, la amiază și seara să nu staaai, frate, bară-n bară, cu ceasu-n ochi și cu nervii blocați la maxim, ca parte a „dopului” care se creează în trafic… un coșmar! Iaca, frate, unul dintre marii vinovați (inițial am pus ghilimele și la mari, și la vinovați, dar le-am șters) i-am găsit io: locomotiva asta mică, roșie, ruginită, abia târâindu-și inutilitatea pe câmpul vast, îndreptându-se din stația Nicăieri spre destinația Niciunde, prelingându-și istoria de-a lungul barierei ce stă culcată a respect ca și cum ar trece pe acolo Trenul Regal, Orient Expresul or something… Din când în când mai fluieră așa… a pagubă – că mă îndoiesc că respectiva cursă aduce cuiva profit – parcă numai să te enerveze și mai tare fluieră!… Pe mine, unul, mă amuză faza… dar ca mine-s puțini… Adică ce face, de fapt, locomotiva aia roșie când oprește ea traficul ca să traverseze o câmpie între două puncte anonime A și B? Plimbă doi mecanici… hai… și pe acar… se mișcă să nu înțepenească cu totul… aia face… că ce Dumnezeu să facă și ea?…  Și sigur că e îndreptățită întrebarea că „bă, omule, da dacă trebuie să faci manevre antiruginire cu ea, nu poți s-o plimbi cumva între bariere… adică să faci în așa fel încât să nu fie nevoie să treacă pe-acolo?!” – da parcă ai cui s-o pui…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.