sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Din nou, trafic blocat în Piața Avram Iancu. Zona teraselor și șantierul podului pun la încercare nervii șoferilor

  de Raluca Medeleanu | 12 august 2020, 1:11 PM | Știri Arad

  0

  captură video Xabi Molnar

  Zi de zi, traficul din spatele Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, cu direcția de mers către Boul Roșu, devine, la orele de vârf, un adevărat calvar pentru șoferi. Astăzi, situația nu e diferită. Ba mai mult, s-a produs un adevărat blocaj în aceste momente.

  Cauza principală, pe lângă închiderea străzii care găzduiește acum mai multe terase, este șantierul care ține închis accesul peste podul Decebal. Lucrările au început în 20 mai și, potrivit anunțului Primăriei Arad de atunci, se preconiza să ajungă la final în data de 3 septembrie.

  „Legătura dintre centrul municipiului și cartierul Subcetate se va putea face în Nord, prin Piața Podgoria, sau în Sud, peste Podul Traian. Pentru a fluidiza circulația rutieră de-o parte și de alta a podului, pe durata lucrărilor, semafoarele vor fi oprite în intersecția străzii N. Bălcescu cu B-dul Dragalina. Totodată, în funcție de situație, Direcția Generală Poliția Locală Arad va fluidiza traficul în punctele de conflict” – afirma în luna mai consilierul Bogdan Boca, membru al Comisiei de Sistematizare a Circulației.

  Menționăm că vedem cam rar polițiști locali în „punctele de conflict” și la fel de rar vedem și muncitori la pod, așa că rămâne de văzut dacă firma constructoare, eterna Tehnodomus, va reuși să se țină de termenul de finalizare a lucrărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.