joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivAm aflat de ce nu s-a dus comisarul Ioan Tamaș șef în Moldova

  de Mihai Todoca | 20 ianuarie 2021, 11:34 AM | Pamflet | Topic special

  1

  În presa locală din Vaslui au început să circule mai multe imagini controversate cu un polițist îmbrăcat în lenjerie de damă și… cu un morcov băgat în fund. Cea mai tare parte încă nici nu a venit… partea tare e că „Garcea” și-a făcut pozele singur, cu un selfie stick, plus că le-a trimis, instantaneele, prietenilor lui. Acuma nu ne băgăm în preferințele sexuale ale omului, chiar dacă sunt de natură mai mult vegetariană, dar credem că avem măcar unul dintre motivele pentru care Ioan  Tamaș, fostul comandant al IPJ Arad, nu s-a prezentat la IPJ Vaslui după ce a fost mutat strategic de conducerea IGPR.

  Suntem aproape siguri că Ioan Tamaș a primit informații de la băieții cu ochi albaștri, că e pericol în zona Vaslui, că umblă unii cu morcovul în fund, periculoși, mult mai periculoși decât cei de la Arad. Adică, nici mai mult, nici mai puțin, ar fi dat ochii, zilnic, morcov în morcov, cu polițistul Pornhub.

  Acum, în final, că prea multe nu sunt de spus, ne întrebăm dacă fostul comandant al IPJ Arad a procedat bine. Nu de alta, dar, chestia asta cu morcovii în fund, e cam cu dus-întors sau cu du-te-vino. Adică? Poți și să-i bagi, poți și să-i „încasezi”, poți și să-i ai deja, dar poți și să nu-i ai… să rămâi doar cu frunzele.

  Și dacă nu ne-ați crezut, acum la final, citiți motivul pentru care comisarul șef Ioan Tamaș nu a plecat la Vaslui. Uitați AICI

   

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.