miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  ALVI SERV, 25 de ani de experiență. Sau de… excelență. Ministrul Mediului le-a bătut la ușă și a avut ce vedea (P)

  de Special Arad | 28 noiembrie 2020, 1:17 PM | Business | Topic special

  1

  Când spui 25 de ani te gândești că e un sfert de secol, o perioadă care poate schimba mentalități colective, care își poate pune amprenta pe drumul care va urma pentru anumite comunități.

  România are experiența unei perioade de 25 de ani care a schimbat mentalități. Nu neapărat în bine. Au fost 25 de ani de „Epocă de Aur”, după care nu am fi crezut că avem nevoie de alți 25 de ani să scăpăm de ceea ce a însemnat ea la nivel de mentalitate colectivă…

  Acum, la 30 de ani după dispariția „Epocii de Aur”, Aradul vine cu rezultatele din ultimii 25 de ani ai unei societăți care a știut încă de la început să-și construiască drumul spre succes. Vorbim despre SC ALVI SERV SRL, cea mai mare societate de neutralizare a deșeurilor de origine animală cu capital integral românesc.

  Zilele trecute a fost vizitată de Ministrul Mediului, Mircea Fechet, în vizita lui la Arad.

  SC ALVI SERV SRL are o experiență de 25 de ani în domeniul neutralizării deșeurilor periculoase si nepericuloase. Compania deține logistica și tehnologia necesara pentru colectarea, transportul, incinerarea și eliminarea finală a deșeurilor de acest fel. Unitatea este dotată cu 5 incineratoare de mare capacitate și un incinerator de mică capacitate dedicat incinerării individuale pentru animalele de companie, având o capacitate de incinerare de 53 tone pe zi, prestând servicii de colectare și incinerare pentru cei mai mari generatori de deșeuri din 20 de județe.

  Sunt 25 de ani de experiență, dar după rezultate putem rămâne la particula „ex”: excelență!

  ALVI SERV SRL respectă întocmai legislația de mediu, folosind cele mai înalte tehnologii, drept urmare, compania aradeană a fost desemnată, în anul 2016, să primească vizita reprezentanților Comisiei Europene.

  Care este motto-ul companiei? „ALVI SERV, toți implicați, toți responsabili!”

  Și o arată din plin. Nu degeaba le-a bătut Ministrul Mediului la ușă. Și a avut ce vedea…

  (P)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „ …folosind cele mai înalte tehnologii…” Cât de înalte??? Unde este topul de înălțime care să definească o TEHNOLOGIE??? Scribălăul care a debitat această expresie, este din cei cu diploma în PR obținută la Goldiș. Iar despre motoul de la ALVI Serv ce să mai vorbim. O LOZINCĂ tipică, ce sună ca cele de pe vremea comunistă.
   .
   În campanie electorală, te lauzi cu o societate privată!? Oare de ce? Faci reclamă acesteia pe motiv că …? Ce merite are partidul gălbejit, cu tonuri în rugină de toamnă, din toată activitatea companiei private?
   .
   Oare să fi sau să nu fie! O fi o investiție a clicii mafioților zonali, ce vă șpăguie la greu? Despre asta esste vorba când vă referiți la a „Dezvolta România”??? Mafia galbenă este România de care vorbiți? Este un exemplu dat eventualilor „investitori”, că ăsta ar fi modelul ce trebuie urmat?
   .
   Ar fi interesant de știut cine sunt acționarii de la ALVI Serv și care sunt legăturile de „pretenie” cu mafioții PNL, având protecția garantată de Rețeaua Coldea.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.