ALTĂDATĂ: Atenție, cad diMplome pentru clădirile istorice ale Aradului!

  de Special Arad | 31 December 2015, 11:47 AM | Pamflet

  0

  Anul 2015 se pare că a fost apogeul deteriorării clădirilor aflate în patrimoniul Aradului. Fie că e vorba de clădiri care au fost lăsate să se degradeze de zeci de ani (Teatrul Vechi sau Palatul Neumann, ca să dăm doar două exemple), fie că e vorba de clădiri a căror renovare s-a realizat recent, însă fușerit, cu vopsele „lila-n coțche, verde-n dungi ”, un lucru e cert: clădirile istorice ale orașului nostru s-au săturat de atâta delăsare și și-au făcut un pact solemn: să cadă. Toate, rând pe rând. Bucată cu bucată. Bucățică cu bucățică. Mortar cu mortar. Cărămidă cu cărămidă.

  Pentru iscusința cu care reușesc bucățile desprinse să ocolească trecătorii în momentul în care plonjează grațios pe trotuar sau pe drum, Special Arad le oferă cu onoare dimploma „Atenție, cad diMplome pentru clădirile istorice ale Aradului!”.

  DIMPLOMA CLADIRI ISTORICE

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.