Alt „deștept” a făcut un live pe facebook, lăudându-se că împreună cu prietenii lui sunt la un chef dintr-o localitate carantinată. Bineînțeles, poliția i-a amendat pe toți

  de - | 23 aprilie 2020, 8:43 AM | Naţional

  1

  Mai mulţi săteni din comuna suceveană Salcea au participat la o petrecere în aer liber, care a avut loc în a doua zi de Paşte. Localitatea este în carantină totală. Unul dintre ei a făcut un live pe Facebook de la petrecere, glumind că vrea să sesizeze Poliţia.

  Săteanul care a făcut transmisiunea live pe Facebook i-a nominalizat pe toţi cei prezenţi la petrecere, glumind că ar vrea ca astfel să-i identifice şi Poliţia şi să-i sancţioneze. „Dragi poliţai de la Salcea, vă dau un pont, 20 de milioane de om, jumătate mie, jumătate vouă. (…) Lucian amendă, Daniel, amendă Cristi, amendă, Gigel, amendă”, a spus bărbatul, demonstrând astfel că ştia clar că încalcă prevederile ordonanţelor militare. Dorinţa i-a fost ascultată. Imaginile au ajuns la Poliţie, oar oamenii legii i-au identificat şi amendat pe cei 11 petrecăreţi, cu suma totală de 135.000 de lei.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.