joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Alin Tăcutu a murit la doar 26 de ani în timp ce se plimba cu… trotineta

  de Lucian Dănilă | 23 august 2021, 7:16 PM | Povești despre oameni | Topic special

  3

  Este doliu la firma de pază Elite Bodyguard Team Arad. Până în urmă cu două zile, Alin Tăcutu era camarad al celor care asigură securitatea la multe dintre evenimentele mari ale Aradului, iar acum, aceștia, așteaptă să participe la slujba funerară care va avea loc joi la amiază la Târgu Jiu, orașul în care s-a născut…

  Alin avea doar 26 de ani și era un munte de om. „Cum să îți spun, avea doi metri și o sută de kilograme, un bărbat foarte puternic”, spun colegii săi despre el. Nimeni nu se aștepta ca Alin să plece atât de brusc dintre ei, după o banală plimbare cu trotineta. „Pur și simplu a căzut secerat. Se pare că a suferit un infarct, un stop cardio respirator. În cădere, cum era foarte greu, a dat cu capul și a fost nevoie de operație. Speram cu toții să o treacă cu bine, dar a plecat”, spun colegii săi.

  Alin Tăcutu locuia în Timișoara, dar fiind angajat la firma de pază din Arad a participat la mai multe evenimente de la noi din oraș, inclusiv la meciurile echipei UTA, meciuri la care de ani de zile securitatea în interiorul arenei este asigurată de Elite Bodyguard Team.

  Era căsătorit din toamna anului 2019 cu Diana Maria. În urmă cu doar trei săptămâni, cei doi au fost într-un concediu în Grecia. Sperau să îmbătrânească împreună, dar acum Diana se pregătește să-și ia adio de la omul pe care l-a iubit.

  „Am fost șocat sâmbătă noaptea când am auzit ce s-a întâmplat. Era un băiat extraordinar și puteai să te bazezi pe el în orice situație”, spune unul dintre cei care i-a fost camarazi.

  „Rămas bun Alin… Ai fost colegul si prietenul nostru 3 ani.. În loc să stăm la povești, acum ne pregătim de înmormântare. Știm că de acolo de sus o să veghezi pentru Elite…”, a scris colegul său Bogdan Conta pe Facebook.

  240100122 4479054725477970 777846907484090080 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.