sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alin Olteanu: Nimicul de Zilele Aradului… organizat profesionist (:)) și pe bani mulți!

  de Alin Olteanu | 5 august 2014, 1:42 PM | Opinii | Recomandările editorilor

  3

  V-ați simțit vreodată mândri că sunteți arădeni chiar în momentul desfășurării  Zilelor Aradului? Nu cred și nici speranțe nu sunt având în vedere conținutul acestora an de an… N-am avut absolut nicio așteptare de la aceste zile nici în 2014 și sunt aproape convins că la fel ca și mine sunt mii de arădeni. Însă, mai presus de atât, cred că nici măcar organizatorii – cei câțiva, aceiași, an de an – n-au nicio așteptare. Poate doar una… că mai pică ceva (dacă nu foarte mult!) de-o ciorbă sau un grătărel.

  Am citit programul postat de colegii mei pe Special Arad și, credeți-mă, senzația este de lehamite. Sărbătorim nimicul, asta facem… nu-i așa domn’ primar? Sau, poate, trebuie să vă sărbătorim pe dumneavoastră căci, exclusiv dumneavoastră, Gheorghe Falcă, aveți ceva de câștigat din baia de mulțime pe care o veți face (în caz că nu vă huiduiesc unii!).

  Niciun nume mare pe afișul concertelor, nicio acțiune care să atragă atenția arădeanului, nimic. Aceleași personaje, aceleași plăci, aceleași acțiuni, multe de prost gust – chipurile astea sunt atuuri pentru un oraș european! Pe cale de consecință, suntem chemați să sărbătorim nimicul în toată splendoarea lui, însă organizat în cel mai profesionist mod cu putință – dar să nu ne credeți pe cuvânt că nu suntem noi organizatori.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mi-am scris opinia vizavi de ”eveniment” dar nu a intrat comentariul. Rămân la aceeași idee de scârbă față de faptul că aceste zile, oricum, mult prea multe – poartă amprenta țigăniei, aspectului de talcioc acoperit cu gălăgie ”muzicală” de cea mai proastă calitate. Loredana vine doar pentru bani (păcat, doar a mai fost aici la sfârșitul lui mai) altfel nu cred că ar fi acceptat să cânte printre afumături de cârnați, mici și bere, probabil într-o P-ța A. Iancu mișunândă de țigani, bețivani, puradei și restul la amestec. Zilele Aradului organizate an de an în aceeași idee pre electorală grețoasă – evident că nu au nimic în comun cu frumusețea, istoria, cultura și valorile reale ale acestui oraș.

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Toată activitatea PD-L-iştilor – politică, administrativă, economică, socială, culturală, etc. – atât în Arad cât şi în judeţ şi în ţară, este o cacealma cu care-i aburesc fără jenă pe cetăţeni. Şi le ţine, Aline, de 10 ani le ţine. Le ies socoţile cu sifonarea banului public şi cu o popularitate ieftină la vulgul care nu a primit nimic de la Dorel Popa sau Moisescu. Dar pentru municipiu, perioada Falcă va fi amintită ca o perioadă a minciunii, lăudăroşeniei, corupţiei, a lucrului prost gândit şi mai prost făcut.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.