„Alice T.”, noul film al lui Radu Muntean, în premieră la Cinema Arta

  de Special Arad | 6 noiembrie 2018, 5:42 PM | Cultură | Film

  0

  Un regizor care a început în forță cu Noul Val Românesc prin filme ca „Hârtia va fi albastră” (2006), Radu Muntean își ramifică stilistica în al șaselea lungmetraj „Alice T.”, abordând subiectul adolescentului rebel și relația dintre mamă și fiică. Filmul debutează în cinematografele din România pe 9 noiembrie și chiar în acea seară va ajunge pe marele ecran și la Arad, la Cinema Arta, cu începere de la ora 20. 

  Producția a avut premiera la Festivalul de Film de la Locarno unde a fost nominalizat la Leopardul de Aur pentru Cel Mai Bun Film, iar Andra Guti a primit premiul pentru Cea Mai Bună Actriță.

  Alice Tarpan are, la cei aproape 17 ani ai săi, o adolescență complicată. Nu e vorba doar de problemele de la școală, sau că nu e sigură cu cine a rămas gravidă, dar mai ales de faptul că mama ei adoptivă a aflat de toate astea.

  Regia: Radu Muntean
  Cu: Andra Guti, Mihaela Sîrbu, Șerban Pavlu, Bogdan Dumitrache
  Durată: 105 minute
  N15 – Nerecomandat copiilor sub 15 ani

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului.

  Preț bilete:
  – 10 lei preț întreg
  – 5 lei preț redus pentru studenți și pensionari
  – 2,5 lei preț redus pentru elevi (cu carnetele vizate la zi)

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.