vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Alianța 2020 USR PLUS a lansat campania de strângere de semnături în Arad

  de - | 21 februarie 2019, 6:55 PM | Comunicate contra cost

  0

  Campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an a demarat la Arad, în prezența candidaților Dragoș Pîslaru, membru PLUS și fost ministru în cabinetul Cioloș și Vlad Botoș, președinte al USR Arad.

  Lansarea campaniei s-a făcut într-un loc emblematic al luptei pentru reforma clasei politice, la cortul din fața magazinului Ziridava, unde zeci de mii de arădeni au semnat deja pentru eliminarea penalilor din conducerea țării. În următoarele 5 săptămâni ne propunem să adunăm peste 15.000 de semnături din întreg județul Arad, de la toți aceia care cred că avem nevoie de un suflu nou pe scena publică.

  Dragoș Pîslaru, candidat al Alianței 2020 USR PLUS: ”Alegerile europene sunt de fapt un referendum între două viziuni pentru România: vrem o țară europeană, demnă, care asigură bunăstare, bazata pe reguli sau o țară periferică, la cheremul baronilor. Noi suntem Alianța pro-europeană, a oamenilor noi, competenți si patrioți. care luptă pentru România europeană și pentru bunăstarea românilor.”

  Vlad Botoș, candidat al Alianței 2020 USR PLUS: ”A sosit momentul ca oamenii simpli, plătitorii de taxe, să trimită în Parlamentul European pe cineva asemeni lor. Alianța propune românilor o echipă extraordinară, compusă din buni profesioniști, care cunosc în detaliu nevoile românilor și mai ales știu ce trebuie făcut pentru a repara decalajul României față de occident.”

  Membrii și simpatizanții Alianței 2020 USR PLUS s-au angajat să adune în stradă, direct de la cetățeni, semnăturile necesare pentru a participa la alegerile pentru Parlamentul European. Ținta asumată este de 300.000 de semnături la nivel național, peste cele 200.000 cerute de legislație pentru depunerea candidaturilor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.