marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Unii efectiv nu mai rezistă!” Alex a murit într-un accident tragic, dar șoferii nu mai vor și alte victime (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 14 aprilie 2017, 3:51 PM | Regional

  0

  Alex, un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din Sebeş, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier grav petrecut în urmă cu aproximativ zece zile, în Franţa. Se afla la volanul unei autotutilitare ce a intrat în coliziune cu un TIR. Ambele autovehicule au ajuns într-o casă de pe marginea drumului. Şoferul român a fost proiectat din maşină şi a murit pe loc.

  Înainte de accidentul care i-a fost fatal, Alex se plângea unor colegi de-ai săi că este foarte obosit, că a dormit doar două ore.

  Colegi de-ai săi, de la mai multe companii de transport, au organizat un marș în memoria lui și a celor decedați prin care doresc să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește respectarea programului de odihnă și a tuturor factorilor care contribuie la producerea acestor accidente.

  „La unele firme de transport chiar e jale. Sunt alergați non-stop și nu ține nimeni cont de odihna șoferilor. Cineva trebuie să facă ceva, altfel zilnic vom tot vedea știri despre accidente în care sunt implicate TIR-uri. Eu nu am participat la marș pentru că eram în cursă, dar am primit aceste fotografii. Au fost colegi de-ai mei acolo. Acest marș nu este organizat doar pentru Alex, ci pentru toți șoferii de TIR, de autoutilitare și nu numai, decedați pe șoselele României sau ale Europei. La mine la firma la care lucrez nu întâmpinăm probleme de genul acesta, dar știu atâția colegi de la alte firme care efectiv nu mai rezistă”, spune Grațian Handro, un șofer de TIR din Arad.

  Marșul a avut loc în localitatea Sebeș, din județul Alba, localitatea natală a lui Alex.

  alex

  sebes 1 sebes 2 sebes 3

  alex 1 alex 2 alex 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.