Update Au fost alese frumoasele fete care intră în finala Miss Arad 2022 | Galerie foto

  de Raluca Medeleanu | 30 iunie 2022, 10:16 PM | Monden | Știri Arad | Topic special

  0

  Preselecția pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad, ediția din 2022, a XVII-a la număr, s-a desfășurat joi, la primul etaj din Atrium Mall.

  La competiție a putut participa gratuit orice domnișoară cu domiciliul în Arad, cu vârsta între 15 și 25 de ani, cu condiția să nu fie căsătorită și să nu aibă copii. Participarea nu a fost condiționată de o înălțime minimă. Juriul a fost format din colaboratori ai proiectului, după cum urmează: Ioana Hotăran (Miss Arad 2019 și Miss România 2022), Rebeka Tira (Miss Arad 2021), Andra Pasc (Remax Dynamics), Diana Rebei (make-up artistul oficial al evenimentului), Alexandra Mariș (cel de-al doilea make-up artist al evenimentului), Cosmin Nicoară (fotograful oficial al evenimentului), Loredana Păun (Jurnal Arădean), Alina Kvas (designerul oficial al evenimentului) și, nu în ultimul rând, Adela Czebely (organizatoarea principală a evenimentului și deținătoarea licenței concursului).

  Înscrierea concurentelor s-a desfășurat începând cu ora 17:30, iar probele de la ora 19:00. Preselecția a fost prezentată de Mădălina Boroneanț și Bogdan Faur. În cadrul evenimentului au avut loc și mai multe parade ale modei, cu haine de la Colin*s, Sinsay (hainele pentru copii), Cozacone și Mizar, dar și un moment artistic susținut de dansatorii profesioniști de la Royal Steps Arad (școala de dans a campionilor Andreea și Patrick Haizăr).

  În jurul orei 21:00 a venit și momentul adevărului, doar o parte dintre concurente fiind selectate de juriu pentru a intra în finală. Mai exact, din totalul celor 15 concurente din municipiu au fost selectate 9 fete, plus 2 pe „banca de rezervă”, în cazul în care una dintre primele nu mai poate participa din varii motive. Pe lângă fetele din Arad selectate joi seara, în concurs a intrat automat și Miss Pecica, iar sâmbătă se va alătura și cea care va câștiga titlul de Miss Sântana. De asemenea, Miss Ineu se va organiza în data de 23 iulie, Miss Sebiș, va avea loc în data de 30 iulie și Miss Chișineu-Criș, în 29 iulie.

  Finala Miss Arad va fi organizată în 11 august, într-un ambiant elegant, la Vechiul Cazinou din Arad.

  Update

  Numele fetelor selectate pentru finala din august, în urma preselecției de joi, sunt: Abrudan Iulia Denisa, Asaftei Amalia Elena, Leaordean Denisa, Antonie Ioana Bianca, Bătrân Alexandra Iasmina, Floroiu Larisa Maria, Anghel Alisya Maria, Ciui Carina Amalia, Santamaria Federica
  Rezerve: Fundeanu Andra, Chezniagan Claudia

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.