Alegeri la Zăbrani. A fost ales președintele biroului electoral al comunei și locțiitorul acestuia

  de Special Arad | 28 May 2021, 1:35 PM | Știri Arad

  0

  În urma tragerii la sorţi, efectuată astăzi, 28 mai 2021, cu începere de la ora 10:00, în şedinţă publică care a avut loc în Sala festivă, de către Preşedintele Tribunalului Arad, pentru desemnarea preşedintelui biroului electoral de circumscripţie Zăbrani şi locţiitorului acestuia, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor locale parţiale, organizate la data de 27 iunie 2021, pentru alegerea primarului comunei Zăbrani, judeţul Arad, au fost desemnaţi următorii judecători din cadrul Tribunalul Arad:

  Preşedinte – Domnul judecător Cosmin Branc;
  Locţiitor – Doamna Judecător Smaranda Stepan.

  De asemenea, este de menţionat că Biroul electoral de circumscripţie Zăbrani se va constitui începând cu data de 01.06.2021.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.