sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alegeri 2016. Aproximativ 4500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă până la ora 22:00

  de - | 9 decembrie 2016, 8:31 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă, Ildiko Dosa, a declarat joi pentru MEDIAFAX că aproximativ 4500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă până la ora 22:00, afirmând că toate voturile care vor ajunge până la ora 24:00 vor fi considerate valide.

  „Am primit aproximativ 4500 de voturi prin corespondenţă până la această oră. Poşta Română va mai veni încă o dată până la ora 24:00 pentru a aduce ultimele voturi prin corespondenţă”, a declarat pentru MEDIAFAX locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă, întrebată câte voturi prin corespondenţă au fost primite până la ora 22:00.

  Toate voturile prin corespondenţă care vor ajunge la Biroul Electoral în seara aceasta până la ora 24:00 vor fi putea fi luate în calcul pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

  Autoritatea Electorală Permanentă a declarat, în data de 8 noiembrie, că au fost primite 8.889 de cereri de vot prin corespondenţă ale cetăţenilor români din diaspora.

  sursa: mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.