joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update News AlertAl doilea cutremur în Arad în această seară!

  de Special Arad | 22 mai 2023, 11:01 PM | Știri Arad

  0

  La aproximativ două ore după primul cutremur în Arad, s-a simțit al doilea că ne „cutremură” pe toți. Nu știm dacă specialiștii pot confirma că ar fi o replică sau e vorba despre un altul. Magnitudinea acestuia a fost de 4,3 pe scala Richter.

  Epicentrul celui de-al doilea cutremur, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, a fost lângă Zăbrani.

  replica cutremur

  Primul cutremur a avut magnitudinea de 4,9 pe scara Richter, la adâncimea de 2,2 km, la ora 20:46, cu epicentrul la Frumușeni. Detalii.

  •  Citește și: Arădeanul, cutremurat la propriu și la figurat – impresii, reacții arădene la cutremur

  UPDATE

  Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunță că în ziua de 22.05.2023, 22:55:26 (ora României), s-a produs în CRIȘANA, ARAD, un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.3, la adâncimea de 9,3 km.

  Cutremurul s-a produs la 23km SE de Arad, 48km NE de Timișoara, 75km SE de Bekescsaba, 91km N de Reșița.

  Intensitatea seismului a fost de data aceasta mai mică, de V (medie), pe o scară de la I la X.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.