miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

    Ajutoarele alimentare, distribuite persoanelor cu handicap grav din Arad începând de azi

    de Special Arad | 9 noiembrie 2021, 8:24 AM | Știri Arad

    0

    În vederea aplicării Ordonanța Guvernului nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării „Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD”, Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Social Cantina Municipală, aduce la cunoştinţa cetăţenilor că produsele alimentare care nu au fost ridicate de către beneficiarii inițiali vor fi distribuite persoanelor încadrate în gradul de handicap grav, fără asistent personal.

    Distribuția se face începând de marți, 9.11.2021, la depozitul situat in Parcul industrial UTA, hala 62 (lângă magazinul CBA). Produsele alimentare pot fi ridicate de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, personal de către beneficiari, în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective.

    Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0726-131.555.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.