Aici pregătește UTA promovarea! Imagini din Belek, locul unde s-au cantonat arădenii pentru două săptămâni

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2020, 2:59 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA a ajuns ieri la Belek, localitatea din Antalya unde Gyuszi Balint, Cezar Zanfir, Gabriel Vasiliu și Alexandru Radu îi pregătesc pe cei 25 de jucători din lot pentru un sezon de primăvară la capătul căruia fanii echipei roș-albe așteaptă un singur lucru: promovarea.

  Fotbaliștii Bătrânei Doamne sunt cazați la Hotelul IC Santay, locație în care mai sunt cazate echipe ca Racing Union din Luxemburg – viitoare adversară a echipei UTA, Radnicki din Serbia, Dinamo Moscova U21 și o echipă din Kazahstan. În această dimineață au părăsit hotelul două dintre echipele clubului maghiar Ferencvaros, U17 și U19.

  Condițiile de cazare sunt foarte bune, la fel și cele de pregătire. Pentru antrenamentele tehnico-tactice, dar și pentru jocurile de pregătire, UTA are la dispoziție baza IC Football Centre, unde sunt patru terenuri de iarbă foarte bune, toate dotate cu nocturnă, așa cum spune Gyuszi Balint.

  Din delegația arădeană mai fac parte medicul Hashem Falah şi masorii Daniel Chiorean, Nicolae Tomescu şi Lilian Ciontu, iar echipa are la dispoziție și un autocar de la firma PITO Trans, plecat zilele trecute de la Arad.

  Lotul de jucători:

  portari: Florin Iacob, Mirel Bolboaşă, Raul Opric;

  fundaşi: Andrei Rus, Marius Tomozei, Florin Ilie, Radu Crişan, Cristian Melinte, Eric Paşcu, Simon Roumpoulaku;

  mijlocaşi: Alexandru Oroian, Alexandru Ciucur, Cristian Bustea, Denis Hrezdac, Cristian Puşcaş, Romario Moise, Damian Isac, David Miculescu, Octavian Ursu, Cătălin Vulturar, Andrei Gavrilă;

  atacanţi: Ciprian Rus, Alexandru Ioniţă, Valentin Buhăcianu, Soufiane Jebari.

  Program de meciuri amicale:

  miercuri, 5 februarie, ora 17: UTA – Racing Union (Luxemburg)

  sâmbătă, 8 februarie, ora 11: UTA – Yenysey Krasnoyarsk (Rusia, Liga 2)

  miercuri, 12 februarie, ora 11: UTA – Arsenal Tula (Rusia, Liga 1)

  vineri, 14 februarie, ora 17: UTA – Vorslka Poltav U21 (Ucraina)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.