Ai un televizor vechi, un cuptor cu microunde sau un casetofon defect și vrei să scapi de el? Dă-l la RoRec!

  de Special Arad | 30 martie 2017, 7:27 PM | Știri Arad

  0

  În data de 1 aprilie, între orele 10 – 16, în municipiul Arad se va desfăşura campania de mediu – colectare deşeuri electrice şi electronice, sub egida RoRec – Primăria Municipiului Arad.

  În scopul bunei desfăşurări şi al unei eficienţe sporite a campaniei au fost stabilite 6 puncte de colectare în suprafață de cca. 3/2 m fiecare. Din punctele de colectare deşeurile vor fi încărcate şi transportate cu autovehicule cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5.

  Cele 6 puncte de colectare DEEE sunt următoarele:

  •  Zona Alfa – în spatele Carrefour, lângă Biserică

  •  Zona Micălaca – str.Abrud, în spatele blocului 129 sc.C (în spatele Pieței Miorița)

  •  Zona Gării – Terenul de lângă Grădinița PP 15, str. Avrig

  •  Zona Vlaicu – Piața Agroalimentară (trotuarul care mărginește intrarea în hală)

  •  Calea Timișorii nr. 39 – în fața Centrului de zi pentru vârstnici

  •  Zona Grădiște – în fața Șc. Gen. Aron Cotruș, aleea Romanței

  Colectarea deșeurilor DEEE se va face și prin preluare gratuită de la domiciliu sau de la sediile firmelor și instituțiilor, la solicitare telefonică la numerele 0800  444  800 sau 0751  302  123.

  Pentru persoanele care predau DEEE în cadrul campaniei se organizează o tombolă cu premii care constau în produse electrocaznice. Tombola are loc în data de 03.04.2017, ora 12:00, în P-ța Avram Iancu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.