marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ai trupă și vrei să cânți la Sziget? Bagă-te în competiție și ieși învingător!

  de Special Arad | 11 aprilie 2016, 3:00 PM | Muzică

  0

  Organizatorii megafestivalului Sziget au dat startul înscrierilor pentru Sziget Talent 2016! Trupa aleasă de către juriu și public va putea urca pe una dintre scenele #Sziget2016, în luna august a acestui an! Concursul este organizat în cadrul programului YOUROPEN de la Sziget Festival din Budapesta, de către Sziget România în colaborare cu platforma de cultură alternativă COOPerativa Urbană.

  Startul concursului se dă pe 11 aprilie și se încheie pe 11 mai 2016. În acest timp, trupele se pot înscrie la prima preselecție a concursului.

  CONDIȚII:
  – Anul înființării trupei să nu fie înainte de 2010
  – Să NU fie tribute sau cover bands
  – Să aibă minim 2 membri și maxim 7
  – Fiecare trupă doritoare să participe la concurs trebuie să trimită la info[at]szigetfestival.ro linkuri către platforme online unde pot fi ascultate piese și unde pot fi găsite și câteva detalii despre trupă
  – Totodată, trebuie să poată susține un concert de 40 de minute LIVE

  Juriul este format din:
  – Raul Cojocaru (Revista Sunete)
  – Alin Pandaru (urban.ro)
  – DJ Bully (Radio COOPerativa Urbana)
  – Mihai Epure (mixtopia.ro)
  – un reprezentant Sziget Festival (care va alege un preferat dintre finaliști)

  Preselecție: 11 aprilie – 11 mai 2016

  Toate trupele înscrise vor fi anunțate și vor putea fi ascultate pe pagina evenimentului, care va fi creată pe Facebook. Până pe 13 mai, juriul va alege 3 trupe care vor susține concerte LIVE miercuri, 18 mai 2016, în Control Club din București – atât juriul cât și publicul vor alege câștigătorul care va pleca la Sziget.
  Mai multe detalii, aici ► http://goo.gl/TWbdJc

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.