Ai nevoie de un program care îți caută drivere automat ?

  de Special Arad | 28 iulie 2014, 5:06 PM | IT

  0

  IT Newz a postat mai demult un articol despre un program care-ti cauta driverele automat, numit Device Doctor. Un mic program, il instalai, dadeai search si iti gasea driverele lipsa sau vechi. Problema cea mai mare apare atunci cand nu ai internet. Nu are de unde sa-si procure driverele. Iar driver pentru LAN/Wireless de unde ?

  Recent, IT Newz a venit cu o solutie mai buna: DriverPack Solution.

  DriverPack Solution este o aplicatie care o rulezi direct de pe stick, sau alt mediu de stocare. Ocupa 3GB si iti instaleaza in cateva minute toate driverele necesare sistemului de operare fara sa ai nevoie de acces la Internet. Pur si simplu le instaleaza din pachet.

  Download: DriverPack Solution

  program-de-cautat-drivere

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.