sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ai maxim 27 de ani și dorești să devii jandarm? Anul acesta sunt peste 750 de locuri la Academia de Poliție și la școlile militare

  de Special Arad | 8 mai 2018, 12:43 PM | Educaţie

  0

  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad recrutează candidaţi, bărbaţi şi femei cu vârsta de până la 27 de ani, pentru participarea la concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ din structura M.A.I. şi M.Ap.N.

  Pentru sesiunea din iulie – septembrie 2018, locurile scoase la concurs sunt:

  La Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti

  •  10 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, pentru învățământ cu frecvență – domeniul de licență – Drept, programul de studii universitare de licență „Drept”;

  •  50 locuri alocate la Facultatea de Jandarmi pentru învățământ cu frecvență – domeniul de licență – Științe militare, informații și ordine publică, programul de studii universitare de licență – specializarea: „Ordine și siguranță publică” (din care: 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel: 43 locuri alocate Jandarmeriei Române, 6 locuri alocate SPP şi 1 loc alocat SIE.

  La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani

  •  350 de locuri (din care: 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi);

  La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni

  •  350 de locuri alocate Jandarmeriei Române (din care: 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi).

  Instituțiile de învățământ aparținând Ministerul Apărării Naţionale pregătesc personal și în alte domenii, care va fi încadrat, după absolvire, în structuri ale M.A.I.. Acestea sunt:

  •  Managementul organizației – Artilerie şi rachete;

  •  Managementul organizaţiei – Geniu;

  •  Managementul organizaţiei – Apărare CBRN;

  •  Managementul organizaţiei – Auto;

  •  Inginerie şi management în domeniul comunicaţiilor militare – Comunicaţii şi informatică;

  •  Contabilitate şi informatică de gestiune – Finanţe-contabilitate și multe alte domenii.

  Pentru mai multe detalii privind condițiile de admitere, documentele necesare constituirii dosarului de candidat, termenele limită, candidații sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 09:00-14:00, la sediul inspectoratului din localitatea Vladimirescu, str. Jandarmeriei, nr. 1-3, la Compartimentul Resurse Umane şi Organizare Structurală. Telefon: 0257/514950, interior 24557.

  Atenție! Pentru fiecare insituție de învățământ, termenele de depunere a dosarelor sunt diferite!

  Informații se mai pot găsi accesând pagina de facebook a Jandarmeriei Arad, sau direct paginile de internet ale instituţiilor militare de învăţământ sus menționate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.