Află la ce liceu ai fost admis! Rezultate admitere 2020

  de - | 10 iulie 2020, 12:44 PM | Educaţie | Naţional

  0

  Elevii care urmează să intre în clasa a noua află astăzi la ce liceu au fost admiși în urma repartizării computerizate. Edu.ro publică rezultatele admiterii 2020.

  Fișele cu opțiuni pentru repartizarea la licee 2020 au fost completate în perioada 2-6 iulie de către absolvenții clasei a VIII-a.

  Află la ce liceu ai fost repartizat accesând site-ul Edu.ro.

  Joi, 9 iulie, fișele cu opțiunile celor care urmează să intre la liceu au fost transmise de la centrele de admitere judeţene/al municipiului Bucureşti la Centrul naţional de admitere, iar astăzi are loc repartizarea computerizată la licee.

  Conform calendarului de admitere 2020 anunțat de Ministerul Educației și Cercetării, în perioada 13-20 iulie, candidații trebuie să își depună dosarele de înscriere la liceele la care au fost repartizați.

  Sursa: gândul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.