duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Wiener, vicepreședintele comisiei pentru sănătate din Camera Deputaților

  de - | 23 decembrie 2020, 1:19 PM | Comunicate contra cost

  0

  Medicul Adrian Wiener a fost ales vicepreședinte al comisiei pentru sănătate din Camera Deputaților. Ocuparea acestei poziție este un prim pas către implementarea pe cale legislativă a reformelor asumate de USR PLUS în domeniul sănătății.

  Adrian Wiener, deputat USR PLUS: „Mă bucură încrederea pe care mi-au arătat-o colegii, care m-au ales în această funcție. Din punctul meu de vedere, urmează o perioadă dificilă, în care trebuie să primeze agenda reformatoare. Camera deputaților este for decizional pentru domeniul sănătății, așa că va fi mult de lucru. Suntem deciși să asigurăm suportul legislativ necesar guvernării. Principalele direcții în care vom direcționa eforturile noastre sunt asigurarea unui mecanism modern și eficient de finanțare, dublat de reforme care să conducă la descentralizare și la responsabilizarea deciziilor din sistem. Voi căuta să finalizez proiectele începute în cei patru ani precedenți, care acum sunt blocate în diverse stadii ale procesului legislativ. Sunt proiecte importante, care vizează restrângerea accesului tinerilor și adolescenților la fumat, o dietă mai sănătoasă, bazată în principal pe o informare facilă a consumatorilor și altele. Momentan, sunt angrenat în audierea miniștrilor din noul guvern, pentru care sperăm că vom avea o investitură chiar în această seară. La comisia de sănătate va veni Vlad Voiculescu, propunerea USR PLUS pentru ministerul sănătății”.

  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.