joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Wiener (USR): „Recons administrează patrimoniul Aradului într-un mod falimentar” (P)

  de - | 22 noiembrie 2023, 5:34 PM | Comunicate contra cost

  0

  Adrian Wiener, deputatul USR de Arad, tranmsite următoarele cu privire la modul în care societatea Recons administrează patrimoniul municipiului:

  Recons administrează patrimoniul Aradului într-un mod falimentar.

  Parcările, ștrandul, patinoarul, stadionul, toate sunt bunuri ale municipiului, administrate de SC Recons SA, companie din subordinea Primăriei.

  Recons încasează de la arădeni taxele pentru parcări (rezidențiale ori cu plată orară) bilete și abonamente la Ștrand, dar și chirii pentru spații comerciale, căsuțe, cabine, plus alte venituri plătite de administrație pentru diverse servicii publice.

  Cu toate acestea, anul trecut a înregistrat o pierdere de 1,4 milioane de lei, iar la finele lunii august aceasta se ridica deja la 2,7 milioane. În același timp, datoriile către furnizori treceau de 4 milioane de lei, iar cele către Municipiul Arad de 1,7 milioane.

  Pentru a acoperi gaura, Consiliului de Administrație al Recons nu propune nici măcar o singură măsură pentru eficientizarea activității, ci direct vânzarea la licitație a unii teren în suprafață de 2.300 de mp, de pe strada Clujului, numărul 6.

  Deși PNL și PSD au votat pentru înstrăinarea terenului, consilierii USR s-au opus, astfel că el rămâne în proprietatea arădenilor.

  Patrimoniul nu poate fi lăsat politrucilor și incompetenților, să se degradeze și să fie vândut la bucată.

  USR a demonstrat că se poate face administrație în mod profesionist. Avem deja primari care fac asta; dacă se poate în Timișoara, Brașov sau Câmpulung, se poate și în Arad”, a transmis Wiener.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.