Adrian Wiener, senator USR: „Zero îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale”

  de - | 8 mai 2020, 1:39 PM | Comunicate contra cost

  0

  Senatorul USR Adrian Wiener anunță că în Arad nu mai sunt cazuri de membri ai corpului medical îmbolnăviți de coronavirus.

  În contextul în care Covid-19 este în România infecție nosocomială, cu o transmitere semnificativă în spitale, afectându-i tocmai pe cei care trebuie să salveze vieți, acesta era un obiectiv important în lupta cu pandemia.

  Adrian Wiener, senator USR Arad: „După preluarea mandatului la Spitalul Covid din Arad, am insistat foarte mult pe necesitatea de a respecta strict procedurile de utilizare a echipamentului și utilizare unor circuite sigure în spital.

  Astăzi, pot spune că am atins unul dintre principalele obiective, obligatorii pentru a combate eficient Covid-19: în Arad nu mai avem îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale.

  Pentru a evita un număr mare de decese, așa cum au fost în alte țări, este esențial să ținem contaminările sub control, dar și să avem un sistem medical pregătit, apt să trateze bolnavii. Unul dintre pilonii săi este, evident, personalul medical.

  A fost un efort colectiv, depus de toți medicii, asistentele și infirmierele implicate. Nu este deloc ușor să muncești în acele costume, în condiții de stres, însă avem acum dovada că nu a fost în zadar. Le mulțumesc tuturor pentru efort”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.