duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Toma, directorul Poliției Locale Arad: „Întâmplarea din 14 iulie nu caracterizează prestația polițiștilor locali”

  de Ioana Costaș | 17 octombrie 2023, 5:51 PM | Știri Arad

  2

  Adrian Toma (foto: Ioana Costaș)

  După încheierea reconstituirii de astăzi a bătăii pe care agentul de poliție locală, Florin Liber, i-a aplicat-o lui Mircea Muszunye zis Vișinel, soldată cu decesul acestuia din urmă, directorul instituției, Adrian Toma, a declarat presei că incidentul produs în 14 iulie nu caracterizează prestația agenților de poliție locală.

  „O vină a Poliției Locală în toată această evoluției nefericită nu se poate spune că există. Majoritatea colegilor noștri își fac datoria în fiecare zi în condiții imperfecte din punct de vedere juridic. Să nu uităm că este vorba despre o instituție foarte tânără și vă pot spune că atât eu, cât și colegii mei suntem foarte triști ca urmare a acestei situații. Cred că numai ieșind în continuare pe stradă și relaționând cu oamenii și soluționând cât mai bine – chiar această categorie de probleme cu care cetățenii ne cer sistematic să interacționăm – putem să depășim un moment care este foarte greu pentru toți colegii mei”, a declarat Adrian Toma.

  „Le solicit arădenilor încredere în continuare, să ne vadă în fiecare dimineață pe stradă, să ne vadă la școli, să ne vadă la trecerile de pietoni, și inclusiv în toate cartierele în care la întâlnirile cu conducerea primăriei au semnalat problema oamenilor străzii, pentru că vreau să vă spun că marea lor majoritate nu sunt originari din Arad și asta poate este cea mai mare problemă a acestei comunități, pentru că starea lor fizică și mentală se deteriorează extrem de repede ca urmare a problemelor pe care le au.

  Deci, eu cred că Poliția Locală își face datoria în circumstanțele în care se află: logistice și administrative și este un incident care nu caracterizează prestația colegilor mei”, a mai spus Adrian Toma.

  De altfel, directorul Poliției Locale Arad a mai declarat că deja au fost implementate mai multe măsuri pentru ca asemenea incidente să nu se repete.

  Citește și: VIDEO. Vișinel, lovit ca un animal, cu bocancii în cap, de polițistul local, în fața sediului DGPL Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Haideți d-le Toma, oare atît de mult subestimați populația Aradului, încât, să înghită ,, Darea desama ordinară ” , pe care o prezentați?
   Ar trebui să aveți bun simț și să vă dați demisia! Domnule Toma!!!
   C-am prea multe greșelii își permite instituția pe care o conduceți, și c-am mult este tolerată de către marii ,, demnitarii 😴 ” ai Aradului. Rușîne să vă fie!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.