marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr din Ardeal a fost admis la Academia Forțelor Aeriene din SUA. Este singurul român acceptat anul acesta

  de Special Arad | 19 iunie 2024, 6:30 PM | Naţional | Povești despre oameni | Regional

  0

  Un tânăr, proaspăt absolvent al Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost admis la Academia Forțelor Aeriene din SUA.

  Călin Hartzos va studia la una dintre cele trei academii militare din Statele Unite ale Americii, anume Academia Forțelor Aeriene, Colorado Springs.

  Acesta va pleca singur în America, reușind să obțină unicul loc alocat elevilor care au absolvit colegii militare în România, în acest an, potrivit antena3.ro.

  Tânărul s-a remarcat pe tot parcursul studiilor la admiterea în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, fiind și olimpic.

  Timp de patru ani a avut cele mai bune rezultate din promoție, iar în clasa a XII-a a deținut cel mai mare grad onorific ce se acordă elevilor din colegiile militare, gradul de elev plutonier adjutant.

  După finalizarea programului din SUA tânărul se va întoarce acasă, unde își va începe cariera de ofițer.

  Citește și: Mai mult decât un simplu festival: o coagulare a energiilor pozitive. „Ce înseamnă Particles pentru tine?” | VIDEO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.