Administratorului public al județului, Ghiță Stoian, nu-i arde de somn, cu nevasta. Așa că, noaptea, cu „subordonatele” din dotare, o „arde” pe la spitale!

  de O. Peniță | 12 august 2019, 11:30 AM | Pamflet

  0

  La cabinetul lui Gheorghe Stoian, administratorul public al județului Arad, nu se face antecameră. Cu o singură excepție: nevasta! Da, mister Stoian e amabil cu toată lumea, vorbește frumos, îți lasă impresia că îți dă chiar toate informațiile pe care i le soliciți, îți dă impresia că te ajută până în pânzele albe, practic, nu faci antecameră… În schimb, când e vorba de nevastă, nu mai e de joacă și lucrurile se schimbă drastic!

  Spre deosebire de 99 la sută dintre arădeni, domnul Stoian, angajat cu funcție la stat, a reușit, în schimbul, probabil, nu știm cu certitudine!, să-și aducă soția foarte aproape de el, mai precis, în antecameră (la propriu), ca și subordonată. Din februarie – nu știm cum de ne-a scăpat informația până azi- anul trecut, doamna Stoian e cu ochii pe soț… (nu cunoaștem motivele exacte), dar clar este angajată la „Serviciul Managementul Spitalelor” din Consiliul Județean Arad ca și consilier juridic, ca paranteză… dumneai făcând parte și din Baroul avocaților din Timiș. Acum, această „treabă” ar putea avea două aspecte: 1. Nu știm câți dintre dumneavoastră își doresc să muncească alături de soț/soție; 2. Nu știm câți dintre angajații din sectorul public pot avea forța și puterea de a-și angaja partenerii în antecameră, în instituția în care ei „taie și spânzură”. Dar, astea-s tot paranteze…

  Ce ne-a cășunat nouă să scriem azi despre domnul doctor (în științe juridice) Stoian – ar întreba mulți. Ei bine, niște întâmplări nocturne nu ne dau pace fiindcă încă nu ne-am decis dacă sunt de râs sau de plâns. Și de aceea am hotărât să lansăm subiectul publicului, spre dezbatere.

  Săptămânile trecute, nu știm exact când deoarece sursele noastre au avut somn, și unul adânc, și nu au prins totul la timp, domnul Stoian și soția, aflată surprinzător (pentru unii… care nu știu cum e treaba cu statul) în antecameră și la serviciu și acasă, probabil că nu au reușit să adoarmă și, în jurul orei patru dimineața, și-au spus că e momentul să pună lucrurile în ordine în spitalele din Arad. Să se vadă de unde e forța! Așa că, sunt în stare să jure martori oculari, au plecat în „descinderi”… la spitale. Iar acolo, o dată ajunși în fața ușilor închise, au început să dea cu piciorul în ușă și să strige: „Deschideți, Poliția!”. Săracii medici, unii bâiguiți de cap, de somnul în care erau adânciți, alții speriați că îi caută la buzunare Poliția, alții… n-are rooost. Cică, la Județean, umbla Onel, directorul medical, după Stoian, mai ceva ca după Mercedesul lui Kuki (ce poveste și aici…). Iar ca și capac, la Căpâlnaș, acolo unde administratorul public a fost însoțit de… o brunetă (atât știm….),  portarul nu l-a lăsat pe Stoian să intre până nu se legitimează. Și de atunci săracul portar, care și-a făcut treaba ca la carte, e pe „făraș” … dar o să urmărim subiectul.

  Și nu numai la asta cu „săracul portar” o să fim atenți în continuare, ci la majoritatea angajărilor care se fac în Spitalul Județean Arad și în instituțiile subordonate CJ. Că sunt personaje care au legătură cu Pecica…n…nu e vorba de Iustin Cionca!, că e vorba de „eternele” amante, de soții amantelor, de cumnații amantelor, de copiii copiilor angajaților cu putere, despre toți o să scriem. Și în majoritatea cazurilor, domnul Stoian – știm sigur asta – ne poate lămuri, dacă e onest, cu celeritate. Că profesionist – spun mulți – cică e!

  Despre fotografia articolului: Românii știu să facă haz de necaz întotdeauna, inclusiv cu privire la ceea ce am scris mai sus. Însă, promitem, o să revenim cu lucruri mult mai serioase. De aceea, rândurile de mai sus, deși conțin informații verificate, trebuie tratate ca pamflet. Deocamdată. 

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.