Adina Moțica: „PSD va face tot posibilul pentru ca majorarea salariilor în Educație să se realizeze”

  de - | 14 august 2020, 11:47 AM | Comunicate contra cost

  0

  Se pare că Guvernul PNL, continuă să se joace după bunul plac, cu economia țării și cu banii oamenilor, din toate categoriile sociale și de vârstă. Profesorii, nu sunt, din păcate, o excepție, iar asta în condițiile în care proiectul de rectificare bugetară propus de Ministerul Finanțelor, nu prevede niciunde creșterea salarială prevăzută prin legea 173 votată în 2017.

  „De ce această nouă manevră ? Pe nepusă masă, guvernanții au decis să lovească acum în Educație, prin amânarea cu bună știință  a majorărilor salariale prevăzute pentru profesori.  Explicația ministrului Cîțu, cuprinde, ca de obicei, direcții neclare, în antiteză totală cu realitatea de care ne lovim. Acesta asigură că “resursele sunt acolo și s-a făcut tot ce s-a putut pentru buna desfășurare a învățământului românesc”,  ba mai mult apare și cuvântul preferat al liberalilor: PSD, care, nu se știe când, în care basm liberal, ar fi tăiat sume din acest sector și alte sectoare importante, iar amânarea creșterii salariale din prezent este de fapt doar soluția magică și  “salvatoare”,  pentru suplimentarea resurselor.” Adevărate basme cu iz liberal, în spiritul elucubrațiilor lui Cîțu.

  Nu știm ce părere au reprezentanții din învățământul românesc și sindicaliștii din Educație despre toată această poveste, dar noi cu siguranță spunem că această bătaie de joc trebuie să înceteze urgent! 

  PSD va face însă tot posibilul pentru ca majorarea salariilor în Educație, a alocațiilor și a punctului de pensie, să fie realizate, iar drepturile cetățenilor, să fie respectate!”, spune prof. Adina Moțica, președintele OFSD Arad

   

   

  Biroul de Presă al PSD Arad


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.