Adelina, tânăra înecată în Lacul Ghioroc, a avut parte de drifturi și pe ultimul său drum. A fost un ultim omagiu… (Foto)

  de Tudor Bogdan | 24 mai 2018, 5:30 PM | Regional

  4

  Imagini impresionante la înmormântarea tinerei de 24 de ani din Timiș, care și-a pierdut viața după ce a căzut cu mașina în lacul Ghioroc, scrie sursadevest.ro.

  Prietenii și cunoscuții au vrut să-i aducă un ultim omagiu cum știu că i-ar fi plăcut Adelinei. O coloană de mașini a însoțit-o pe tânără pe ultimul drum. Chiar în apropierea cimitirului din Orțișoara. Prietenii Adelinei au făcut un adevărat spectacol în memoria fetei pasionate de mașinile puternice și drifturi.

  Adelina Stângaciu avea 24 de ani și s-a înecat duminică seara în Lacul Ghioroc la bordul unui BMW Serie 5, împreună cu prietena ei Laura Băgdănescu, de 26 de ani, ambele fiind din comuna Orțișoara, județul Timiș. Adelina făcea drifturi pe marginea lacului, circulând apoi cu viteză chiar aproape de malul apei.

  CITEȘTE MAI MULTE DETALII CU CLICK PE LINKUL DE MAI JOS:

  sursadevest.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.