luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  S-au încheiat filmările la adaptarea cinematografică a jocului „World of Warcraft”

  de Special Arad | 26 mai 2014, 7:43 PM | Film | Pop Culture

  0

  Lansarea este stabilită pentru 11 martie 2016., potrivit CineMagia.

  Pelicula inspirată din ultra popularul joc video online World of Warcraft a încheiat producția. Anunțul a fost făcut chiar de către regizorul filmului, Duncan Jones, pe un site de socializare.

  După patru luni intense de filmări, adaptarea ce are în distribuție nume precum Paula Patton, Travis Fimmel, Ben Foster și Dominic Cooper va intra în pre-producție, lansarea fiind stabilită pentru 11 martie 2016.

  Filmul va fi o combinație între live action și CGI. Supervizorul efectelor speciale, Bill Westenhofer, a declarat anterior că Warcraft va lăsa impresia unei combinații între Avatar și Game of Thrones.

  Pentru moment, puține detalii despre acțiunea filmului au fost dezvăluite. Se știe doar că aceasta se va axa pe originea conflictului dintre rasa orcilor și cea umană. Președintele companiei Blizzard, Paul Sam, a declarat pentru DigitalSpy.com că vom avea de face cu ceva mai mult decât o simplă adaptare a unui joc video.

  ,,S-a instituit un nivel crescut al colaborării între echipe, iar vestea cea bună este că nimeni nu este interesat să facă un simplu film bazat pe un joc video. Cu toții ne dorim să facem un film cu adevărat inovator, de impact, ce doar și-a găsit inspirația într-un joc video, asemenea altor superproducții SF, fantasy, ori cu supereroi, a căror sursă au fost unele cărți sau benzi desenate”, a spus acesta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.