marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Acum că Trump s-a dus, ByteDance nu mai vrea să vândă TikTok la Oracle sau Walmart

  de Special Arad | 17 februarie 2021, 12:24 PM | Business | Internaţional

  0

  Compania chineză ByteDance a fost de acord în principiu să vândă operațiunile din SUA ale aplicației TikTok după ce fostul președinte Donald Trump a amenințat cu interzicerea acesteia pe teritoriul american. Potrivit surselor South China Morning Post, negocierile de vânzare nu-și mai au rostul acum că Trump nu mai are nicio influență.

  Constrânsă de fostul președinte american, compania chineză a început negocierile anul trecut. A refuzat oferta de cumpărare a companiei Microsoft, precum și o ofertă record, de 20 de milioane de dolari, din partea companiei care deține platforma de social media Triller, a început în schimb negocierile cu compania IT Oracle și lanțul de magazine american Walmart.

  „Înțelegerea a fost inițiată doar ca să corespundă cererii administrației Trump”, a spus o sursă anonimă publicației chineze, „dar acum că Trump s-a dus, a dispărut și raison d’être al înțelegerii”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.