vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ofertă record de la un site de socializare pentru achiziționarea TikTok. Sunt interesate și companiile Microsoft şi Oracle

  de - | 29 august 2020, 9:02 PM | Internaţional | Social Media

  0

  Şeful platformei de social media Triller, cunoscută mai mult pe piaţa din Statele Unite, spune că a făcut o ofertă record de 20 de milioane de dolari pentru achiziţia TikTok, potrivit Startup Cafe.

  Investiţia ar urma să fie făcută prin fondul de investiţii Centricus Asset Management, cu sediul la Londra, mai scrie Reuters.

  „Am trimis o ofertă direct președintelui ByteDance (compania care deţine TikTok) prin Centricus și avem confirmarea că a fost primită și este în curs de examinare de către el”, a spus Bobby Sarnevesh, directorul Triller, citat de Reuters. Totuşi oficialii TikTok neagă că ar fi primit o astfel de ofertă.

  Microsoft şi Oracle sunt alte două companii care s-au arătat interesate de achiziţia mult disputatei aplicaţii TikTok.

  De asemenea, lanțul de magazine american Walmart a anunţat că ar putea licita alături de Microsoft pentru cumpărarea TikTok.

  Triller este o platformă de divertisment care ajută creatorii de conţinut din întreaga lume să câştige popularitate. La fel ca TikTok, Triller îi ajută pe utilizatori să creeze videoclipuri cu conținut diferit și să le distribuie altor utilizatori în câteva secunde.

  Triller susţine că are 65 de milioane de utilizatori activi lunar, față de cele 100 de milioane ale TikTok din Statele Unite. Triller a solicitat o evaluare de 1,25 miliarde de dolari după o nouă rundă de finanţare obţinută în această lună.

  Preşedintele Donald Trump, un utilizator prolific al social media, şi-a făcut recent cont pe Triller.

  Sursa: startupcafe.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.