marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Actorul Kevin Spacey, găsit nevinovat pentru agresiune sexuală

  de Special Arad | 26 iulie 2023, 5:30 PM | Internaţional

  0

  Celebrul actor american Kevin Spacey a fost găsit nevinovat, potrivit Forbes, în procesul din Marea Britanie în care a fost acuzat de agresiunea sexuală. Împotriva sa au fost aduse acuzații de agresiune sexuală la adresa a patru bărbați, procesul fiind pe rol de câțiva ani buni, ani în care pornind de la aceste acuzații actorul american a devenit, din vedetă internațională incontestabilă, persoană căzută în dizgrație, la apogeul mișcării #MeToo. Decizia aparține, potrivit BBC, judecătorilor Curții Penale Centrală din Londra.
  Spacey a fost acuzat de agresiune sexuală și de determinarea unei persoane să întreprindă activități sexuale cu penetrare fără consimțământ și risca să fie condamnat chiar la pedeapsa maximă posibilă aici: închisoare pe viață.
  Știre în curs de actualizare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.