joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Actorul britanic Eamon Goodfellow își va afla sentința în procesul în care copii din România și Filipine sunt victime ale pedofililor

  de Special Arad | 8 mai 2022, 12:22 PM | Internaţional

  0

  Copii din România și Filipine sunt victime ale unei rețele internaționale de pedofili condusă de actorul britanic Eamon Goodfellow. Acesta ar fi ordonat exploatarea sexuală a copiilor și difuzarea imaginilor către rețeaua de pedofili cu ramificații pe două continente.

  Bărbatul a fost arestat în 2018, iar de la domiciliul său au fost confiscate mai multe dispozitive electronice pentru a fi analizate. În urma anchetei s-a constatat că actorul de comedie discuta cu alți pedofili despre abuzarea unor copii din România și din Filipine.


  Din mai multe conversații purtate pe internet a reieșit că acesta îi îndemna pe ceilalți pedofili să abuzeze copii și să se filmeze, după care le plătea aceste videoclipuri. Anchetatorii susțin că au și dovezile plăților.

  Din anchetă a mai reieșit și că actorul prefera copiii sub 13 ani, anunță Antena 3.

  Procesul lui Eamon Goodfellow a început în luna aprilie, iar actorul își va afla sentința pe 31 mai.

   

  Sursa foto: Stop Child Abuse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.