marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Actori de valoare – garanţia unui spectacol cuceritor la noua stagiune a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”

  de Tomck@t | 17 septembrie 2014, 2:21 PM | Cultură

  0

  „Reunificarea celor două Corei“ – spectacolul care va deschide în 21 septembrie stagiunea TeATRuACTIV – va aduce în scenă alţi doi actori care impresionează la fiecare ieşire la rampă. 

  Pe ea o ştim din zeci de spectacole, susţinute pe scena arădeană, fiecare dintre ele relevându-ne câte o nouă şi inspirată Carmen Vlaga – Bogdan. O actriţă, un om special, un filon nemărginit de energie şi dorinţă de a juca. Pe el îl vom vedea la cea de a treia colaborare cu Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad, după ce ne-a încântat cu rolurile interpretate în „Domnişoara Nastasia“ şi „Revizorul“: Ovidiu Crişan. Un actor complet, capabil să îşi asume orice partitură scenică, încântător de fiecare dată. Doi actori cărora rolurile din această piesă – puzzle li se potrivesc ca o mănuşă, doi actori capabili oricând să ne stârnească zâmbete, melancolii sau lacrimi, deopotrivă.

  Şi nu uitaţi: de duminică, 14 septembrie, veţi putea achiziţiona şi online bilete la toate spectacolele noastre, de pe platforma biletmaster.ro. Iar de la aceeaşi dată, la Agenţia de bilete a TCIS Arad veţi putea alege unul din cele şase tipuri de abonamente care vă stau la dispoziţie, valabile pentru întreaga stagiune TeATRuACTIV!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.